To się ludzie już nie bulwersujcie tylko odwiedźcie podane wcześniej adresy i wyślijcie miłościwie nam panującym parę ciepłych słów (ale kulturalnie bez wulgaryzmów)... a następnie przekażcie dalej tak żeby jak najwięcej osób pokazało im co o tym myśli...
Ja już się tam wpisałem
Dziękuję za skierowanie listu... Przedstawiona przez Pana sprawa opiera się wyłącznie na spekulacjach prasowych opartych o bliżej niesprecyzowane informację o prowadzonych pracach legislacyjnych. W związku z tym mogę tylko prosić o wstrzymanie krytycznej oceny działalności rządu PO do czasu ewentualnego zgłoszenia takiego projektu, co obecnie jest w ogóle wątpliwe.
Łączę pozdrowienia
T.J.
Sekretarz Zarządu Powiatu
PO RP w Sosnowcu
A treść listu z mojej strony zbyt miła nie była...
swirus71 pisze:niemożliwe żeby to przeszło, to zamach na przeciętnego Polaka.
popieram, to nie może wejść... niektórzy zarabiają 14 000 zł rocznie i mają 3000 oddać na podatek, 2000 wydawać na paliwo, 2000 na części i reszta nawet na opłaty im nie starczy
niech wprowadzą, ja wyjadę z tego spedalonego kraju
kowal pisze:PS. niech jeszcze to nazwą walką z kryzysem
Oczywiscie że nazwą . Bo jak to przejdzie to każdy z nas kupi po nowym Fokusie bądz Mondeo i ludzie będą mieli pracę . A teraz przecież nie kupujemy specjalnie , na złośc rządowi , no bo przecież każdego z nas stac na nówkę z salonu
Rob pisze:no bo przecież każdego z nas stac na nówkę z salonu
a jak! w grudniu byłem w salonie forda i pan proponował mi mondka kombi dieselka za jedyne 98000 zł po upustach. tak myślałem żeby kupić ale nie miałbym co zrobić z lodówka a zostawić u nich na parkiungu nie chciałem bo jeszcze by ktoś porysował bo parking tam mieli mały.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
ręce opadają jak się czyta takie pomysły
Myślę, że najlepiej do zakupu nowych aut zachęciły by nas większe o x3 zarobki. Wtedy to nas zachęci. Jak takie pomysły wejdą w życie to chyba trzeba będzie się przenieść i zameldować auto w Czechach mam jakieś 20 km