Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
-
Kudłaty_EZG
musiałby mieć napędYagr pisze:zgrać je do obrazu?
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
jarekezg, no co ty, to przecież chyba każdy program typu "nero" pozwala na zgranie obrazu na twardziela
. Tyle że ja zakładam że Piotrek ma już obraz zgrany...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
- novy
- Pojemność: 1000
- Rocznik: 2000
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: SUV
Widzę że temat się ruszył
tak więc powiem co i jak mam
Chcę zainstalować grę na kompie gdzie napęd nie działa-jedyna możliwość kontaktu z kompem to net i USB ( komp stary jak świat i dla młodego chłopaka - 6 lat co nie warto inwestować narazie w naped bo nie wiadamo ile wytrzyma jego wiedzy o komputerze), skopiowałem normalnie pliki na pendriwa i w ten sposób instalka gry pojawiła się na kompie
Po zainstalowaniu domagał się płyty aby odpalić grę - ściągnąłem craka No CD i narazie działa
Zobaczymy jak jutro operator kompa zacznie działać co się będzie działo.
A narazie dziękuje za podpowiedzi
Chcę zainstalować grę na kompie gdzie napęd nie działa-jedyna możliwość kontaktu z kompem to net i USB ( komp stary jak świat i dla młodego chłopaka - 6 lat co nie warto inwestować narazie w naped bo nie wiadamo ile wytrzyma jego wiedzy o komputerze), skopiowałem normalnie pliki na pendriwa i w ten sposób instalka gry pojawiła się na kompie
Po zainstalowaniu domagał się płyty aby odpalić grę - ściągnąłem craka No CD i narazie działa
A narazie dziękuje za podpowiedzi
Mała zielona strzała na podtlenku
-
Kudłaty_EZG
robisz rozpakuj na pierwszym parcie i powstanie ci obraz płyty (plik z rozszerzeniem najczęściej ISO) instalujesz program o nazwie Alcochol 120% tworzysz wirtualny napęd i bierzesz zamontuj obraz i wybierasz z dysku tamten plik
rozszerzenie może być inne, mogą też powstać po rozpakowaniu 2 pliki które wspólnie będą obrazem płyty, procedura odpalenia tych innych ta sama co w przypadku iso
rozszerzenie może być inne, mogą też powstać po rozpakowaniu 2 pliki które wspólnie będą obrazem płyty, procedura odpalenia tych innych ta sama co w przypadku iso
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Kudłaty_EZG
a zapomniałbym bym, jak rozpakujesz to nie ździw się jak plik nadal będzie miał ikonkę winrara bo iso to też format obsługiwany przez winrara- potrafi z obrazu zrobić zwykłe pliki takie jak na płycie
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
ja tak miałem tylko plik był mdf czy coś takiego i użyłem programu DAEMON tools lite. też otwiera czy tworzy płyty wirtualne. ciemny jestem z tego ale kolega polecił daemona i zadziałało czyli otworzyłem ten plik.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty