Z tego co wiem coś miał z pompą paliwową. Poszedł do żyda i koniec wieści o samochodzie. Tak czy inaczej fajnie to wyglądało jak stare mondeo odpala na kable ,,niezawodnego" Passata b5 i to jeszcze 1,9 tdi.
Co do mojej mamy to że tak powiem ona sama nie wie czego chce czyli typowa kobieta wczoraj np przewinęło się BMW e 39 w silniku od 2,0 do 2,8 A zanim przyszedł czas Audi była Omega i takie gadanie
Ja tam nie ufam linom. Kiedyś wyciągałem kumpla jak się zakopał za którymś szarpnięciem rozerwało karabińrczyk który trzasnął w szybę robiąc duży odprysk a potem zaczęła pękać od tego miejsca.
nie - no co innego wyciągać kogoś z bagna a co innego zaciągnąć kogoś żeby wóz odpalił
Ciąganie się w polu to dla mnie nie nowizna - mam to w pracy niemal na co dzień
Co do zakupu - przemyśl sprawę autka PB + LPG
Mondasy są nawet całkiem OK
Pisałeś o Mondeo - ale tam mieliście diesla z pompą wtryskową , która od poczatku produkcji była wadliwa - po 2004 roku wyeliminowano tą usterkę
cidzej pisze:kolejny temat z gatunku "nabijamy sobie posty" dyskusje jak za czasow jarka herbu głowno o Maryny
Tematyka dowolna człowieku łapiesz co to za dział? Tu sobie możesz gadać kto jakie piwo lubi i nie powinieneś się przypierdzielać. Boli cie to ze chłopaki gadają sobie o innych samochodach? Szeryf forum się znalazł.... zmień se nick na Chuck Norris
Stary nie buntownik ino człowiek który nie da się wyrolować. Jak ciulać to my a nie nas.
Przypierdziela się Warszawiok do cb jakbyś mu babę z łóżka wyciągał.
Zresztą o czym my to gadamy, jak można mieć 1,4 w cabrio.
Ostatnio zmieniony 19 sty 2014, 13:27 przez Karmazyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris i Yagr spokojnie to przecież nie przedszkole tylko portal złożony prawie z samych facetów a przecież o naszej naturze nie muszę nikomu opowiadać. Patrze na profil All Bundy którego nie lubia i jeszcze Warszawiok, wiedziołek że bedzie się wcinać. Każdy może wyrazić opinie o drugim człowieku i tylko teraz pytanie czy ta druga osoba ma jaja aby tą krytykę przyjąć.
Dobra chłopy spokojnie. Cidzej, Karmazyn z tego co widać to prawdziwy chłop że Ślunska a to twarde bestie więc radzę zakończyć te potyczki. Osobiście znam kilka osób ,,zza granicy" i to na serio bardzo fajni ludzie do momentu aż się nie przekroczy ich granicy wytrzymałości.