Jakie najciekawsze auta prowadziliście ?

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

JA OSTATNO PORUSZAŁEM SIE FIATEM 125 1300 Z 1972R W ORGINALE :!:
NIEBAWEM FOTKI :wink:
eta

Post autor: eta »

no jak dla mnie to... prowadzilam tipo 2.0 16V wiem śmieszna ale prawka nie mam :P
tomi

Post autor: tomi »

No to czas najwyższy zapisać się na kurs. A na wrześniowym zlocie możemy Cię podszkolić :wink:
MARKKO

Post autor: MARKKO »

kurs prawa jazdy ludzie ja mam juz 3 za sobą :P a ja prowadziłem Fiata 126p z silnikiem 1.4
ludziska to wszystko wymiata nawet cossi miałby zajebi... problem żeby go wyprzedzic.
eta

Post autor: eta »

Tomi pisze:No to czas najwyższy zapisać się na kurs. A na wrześniowym zlocie możemy Cię podszkolić
na kurs to ja juz jestem zapisana od ponad 2 lat... zostalo mi 5h ale mi sie odwidziało ;)
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

NO WIESZ CO ,ODWIDZIAŁO CI SIE PRAWKO :sad:
Vieczur

Post autor: Vieczur »

ja od teraz to bym proponowal do tematu powrocic... i juz jak narazie zadnego offu wiecej... :smile:
Vieczur

osobiscie nie prowadzilem ale spedzilem w nim caly dzien jako pasazer... 200 konne BMW 730i ... wczoraj z kumplami wybralismy sie tym do Sępólna, potem do Malborka, potem do Sopotu, Gdańska i spowrotem do Bydgoszczy... nie powiem ale co BMW to BMW... do 100 km/h 8 sekund... no i rozpedza sie do 250 km/h... a uwierzcie mi ze to naprawde trwa moment... ;) Kto byl na zlocie ten wie jak wyglada pas koronowski... tam wiec w jego polowie mielismy juz na budzikach 200 km/h ;)
emceha

Post autor: emceha »

Prowadzić może nie prowadziłem ale tak jak Vieczur spedziłem pare ładnych kilometrów w 125p eksport z kółkiem po prawej stronie. Śmiali się z wujaszka jak psa z przodu woził że nauczył go samochód prowa :mrgreen: dzić
Nanom 1

Post autor: Nanom 1 »

kiedys prowadziłem RENAULT 19 WILLIAMS coupe z 1992/3 /kumpla fura/ (nowsza wersja ->światła, deska itd) na niemicekiej autostradzie 240 max :) miał chyba przeroboiny wydech (długa rura jakies 8 moze 10 cm średnicy przez cały samochód +strumiennica w miejscu kata. żadnego tłumika nic!!! taki chałas ze szkoda pisac. masa mała jakies niecałą tone tak ze smigał az miło :mrgreen: i chyba cos z elektroniką robił ale tego niewiem.
Nanom 1

Post autor: Nanom 1 »

a i jeszcze bym zapomniał kiedys jechałem (jako pasazer)AUDI V8 duzzzza fura ....ale wypas.......:cool: ........miejsca z przodu tyle co w moim pokoju :razz: //przyspiezenie->niewiem :sad: > znajomego fura-> z tego co mówił to jakies 17L/100km po miescie czy jakos tak..... tak ze nie przyspieszał za bardzo pozatym krótki odcinek trasy jechałem/
Vieczur

pitbull pisze:AUDI V8
byla to wlasnie dobrych pare lat temu konkurencja do betki ktora jezdzilem wczoraj ;) Ta beemka rowniez lyka zupe wiadrami... srednia na trasie wyszla nam 13 litrow a w miescie 17-18 :mrgreen: hehe...
tomi

Post autor: tomi »

Panowie jutro będę miał okazję przejechać się prawdziwą terenówką. Dostałem się do półfinału konkursu Mistrz 4x4 organizowanego przez Auto Świat. Ciekawe jak mi pójdzie, ale najważniejsze to dobra zabawa. Trzymajcie za mnie kciuki. A ty są szczegóły tego konkursu kliknij
Vieczur

wczoraj mialem okazje wsiasc za kolko vectry 2.0 16V o mocy 136KM ... to autko idzie na moje juz w wystarczajaco dobrym tempie.... ehh hehe kolega nawet nie mial nic przeciwko gdy przypalilem kapcie ... ale przeguby zostaly nienaruszone :P wtajemniczeni wiedza o co chodzi :P

dzis chyba bede mial okazje poprowadzic omegę 2,5 v6 o mocy 174 KM ... zdam relacje jak bedzie ciekawie ;)
Vieczur

no i przejechalem sie ta fura... wrazenia ?? nie pytajcie... ZAJEBISCIE !!! komfort jazdy niebiański a przyspieszenie jakie daje 2,5 V6 jest poprostu obłędne... super jechalo mi sie tym autkiem... no i praca silnika tak dopieszcza ucho ze az nie chce sie go gasic ;) jedyna wada to spalanie :( na trasie ok 11 litrow :( no ale w koncu taki silnik w omedze ktora wcale nie malo wazy to trzeba sie liczyc ze spalaniem...

tak w ogole to autko jest na sprzedaz ;)

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1614163
ODPOWIEDZ