co was irytuje na drogach??

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

thomas77

Post autor: thomas77 »

to jest temat rzeka ,bo ja wrwcając z pogrzebu w Ostrowcu jadąc na drodze expresowej 120 na godzine zostałem bezceremonialnie mijany przez 2 puste tiry z tablicami KNT i gdyby nie 3 baby na pokładzie to nubirą bym się nigdy nie dał debilom wyprzedzić :mad: ale tak jak piszesz Igla często się odsunę bo widze że sprinterem z głową jedzie :roll:
Awatar użytkownika
kupiec
Pojemność: 1600
Rocznik: 2005
Generacja: Inny samochód
Nadwozie: Kombi
Kontakt:

Post autor: kupiec »

może nie na drodze ale przed blokiem :( zrobili parking przed blokiem obok mojego, jest zamykany na szlaban i trza mieć specjalny pilot ale, no właśnie jest ale :/ pd pół roku jak ten parking zrobili to nie parkuje tam ani jedno auto :( nie wiem dlaczego ale nigdy tam nie widziałem żadnego auta, toż to strata miejsca :/ i teraz odśnieżają ten parking nie wiem po co i komu :/
Załączniki
Parking.jpg
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
oskar79

Post autor: oskar79 »

Chamstwo i drobnomieszczanstwo,brak wyobrazni
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

kupiec, pewnie trza jakas kase zaniesc administracji wtedy dostajesz polota i co miesiac płacisz jakis tam czynsz za to ze mozesz tam parkowac ;)
Awatar użytkownika
kupiec
Kontakt:

Yanek, ale skoro nie ma chętnych to powinni to zrobić dla wszystkich nie? po co ma stać i niszczeć, już kiedyś jakiś dostawca (tam są sklepy po lewej na zdjęciu) za daleko cofnął albo jak zawracał to uszkodził ten szlaban i padalce naprawili go i dalej parking pusty
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

kupiec, made in poland :(
Awatar użytkownika
kupiec
Kontakt:

albo takie parkowanie
Załączniki
parkowanie.jpg
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Kudłaty_EZG

Post autor: Kudłaty_EZG »

kupiec, weź dywan i idź wytrzep- tylko wal mocno- to się gość oduczy :DDD
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie :DDD
Awatar użytkownika
driver98

Post autor: driver98 »

kupiec, To w tym momencie ktoś powinien przyjść i wytrzepać sobie dtwan :mrgreen: .Ciekawe jaka by była reakcja właściciela auta :mrgreen:
PRAWDZIWY FACET JEŹDZI DIESLEM,A BENZYNA I GAZ...DLA PANIENEK😎
Awatar użytkownika
kupiec
Kontakt:

jarekezg, już tam nie mieszkam więc niech ktoś inny trzepie dywany :)
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
ODPOWIEDZ