muszę kupić takowy ogrzewacz wody do kuchni i nie wiem jak mocny powinien być
zaznaczam że ciepła woda będzie używana sporadycznie do przemycia rąk lub innej szklanki do mycia garów mamy zmywarkę
oglądałem dzisiaj w OBI ogrzewacz o mocy 4,5kW, taki wystarczy?
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
do sporadycznego używania jak najbardziej
20kW w byłej bracy uciągało spokojnie 4krany i nawet jak wszystkie były w uzyciu szło się poparzyć
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
kupiec, taki to zuoo we se lepiej taki montowany pod zlewem- na rurce doprowadzającej wodę do zwykłego kranu
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
jarekezg, padalcu jeden! to jest do montażu w jakikolwiek sposób! pod/nad/obok baterii i pod jakimkolwiek kątem
alledrogo nie zawsze wyjawia wszystkie informacje
Mam radę dla przyszłych posiadaczy tych urządzeń.Nie kupujcie ich z Kieleckiej firmy FORMASTER.To producent.Przacuję z gościem,ktorego żona jest tam na produkcji (m in.składa te podgrzewacze).Robione są z materiałow II kategorii wytrzymałości i są nie trwałe w działaniu.Po prostu się psują na potęgę.Druga sprawa to wyzysk pracownikow,ktorzy nie przykładają się do jakości wykonania tych "DAFI".Patrzcie na naklejke producenta,bo sa na każdym.Jak pisze FORMASTER KIELCE,szukajcie innych.Też szukałem swojego czasu takiego do kuchni.
Wybor należy do Was...
kupiec, może być - pamiętaj tylko o zasilaniu tego ustrojstwa - muszą być kabelki dość poważne a nie byle co
Jeśli masz nieciekawe gniazdo to je wymień na nowe i dobrze skręć przewody
kupiec pisze:znaczy DAFI robione są w różnych zakładach?
Nazwa "DAFI" to nazwa ogolna tych urządzeń.Tak jak "samochod",a modeli jest multum,prawda ? Trza zerkac na naklejkę producenta.FORMASTER i odkładamy.Taka moja rada.
cidzej pisze:jak nikt ich nie bedzie kupowal to ta twoja kolezanka straci prace i bedzie fajnie ??
Ludzie to kupują,a jakże...i firma ma niezły zarobek...w przeciwieństwie do ludzi.Ona nie jest moja koleżanka tylko żoną mojego kolegi.Chcę Was ostrzec przed kupnem bubla.Owszem będzie działać...na początku.Miesiąc,dwa,trzy,rok,albo tydzień.