kowal identyko wlałem do baku tylko że koncentrat - prezent od BP za wadliwą ropę na stacji. Czy jest różnica? odpowiem Ci jutro bo musiałem dziś jeszcze wymienić filtr paliwa. W domu mam jeszcze na zapas skydd -40 bodajże. Generalnie można tego dać więcej niż się zaleca ale i wiadomo nie całą butelkę litrową np.

podwójna max potrójna dawka to wg opinii w internecie bezpieczna dawka i nikomu nie zaszkodziła jaki by to nie był depresator, jedno wiem na pewno - w tamtym roku w zimę tankowałem ultimate, vervy, v-powery i auto odpalało ciacia malina. teraz zatankowałem zwykłe on na bp i jest kapa jeszcze sprzedawca oficjalnie przyznał, że dostawca dał dupy i nie jestem 1 klientem który wraca z reklamacją. więc to co zaoszczędziłem lejąc zwykłe zamiast ultimate wydałem dzisiaj na nowy filtr.
Osobiście gdybym miał polecić jakieś antydepresanty to na 1 miejscu bezkonkurencyjnie STP z antyżelem 250ml na 60l paliwa. Stosowałem to gdy w baku miałem bioester a zaczęły się pojawiać przymrozki rok temu i nagle zrobiło się -10. Spełnia swoją rolę rewelacyjnie.
Chociaż old-schoolowcy głoszą że 3-4 l beny na pełny bak ropy lub liter bryny też spełnia swoją rolę znakomicie.