A Wy co bedziecie porabiac w ten dlugi majowy weekend?
Majówka 2006
Moderator: Moderatorzy
-
Viking
Majówka 2006
Otóż w niedziele o godzinie 4.00 moze wczesniej, zanim wstanie Slonce, bede gnal z moja Kobieta na polnoc Polski. Przed nami ponad 600 km w jedna strone. Jade z poludnia Polski, wiec zwiedze wiele miejscowosci po drodze m.in Łódź. Ciekawe ile Escorcikow(moze i Waszych) napotkam na drodze:) Jade w kierunku Chojnic, a konkretnie do miejscowosci o smiesznej nazwie Sworne Gacie
Mam nadzieje, ze pogoda(i Essi) dopisze:)
- robertford
- Kontakt:
-
Vieczur
-
tomi
Ja niestety część majówki spędzę w domu. Mam tylko poniedziałek i wtorek wolny.
W poniedziałek w moim mieście na zamku jest impreza muzyczna, szczegóły tu kliknij a późnym wieczorem spotykamy się ze znajomymi u mnie w domu i pewnie we wtorek będzie mnie głowa bolała. Viking pewnie będziesz jechał z Łodzi do Chojnic krajową 1, jak tak to będziesz jechał przez Świecie a raczej obwodnice Świecia.
W poniedziałek w moim mieście na zamku jest impreza muzyczna, szczegóły tu kliknij a późnym wieczorem spotykamy się ze znajomymi u mnie w domu i pewnie we wtorek będzie mnie głowa bolała. Viking pewnie będziesz jechał z Łodzi do Chojnic krajową 1, jak tak to będziesz jechał przez Świecie a raczej obwodnice Świecia.
-
Viking
-
Vieczur