http://moto.allegro.pl/search.php?strin ... &country=1
co sądzicie o tym wypowiedzcie się na ten temat czy to warto zakładać koszt nie duży

Moderator: Moderatorzy

Ale ok, przenioslem juz posta
 Ale ok, przenioslem juz posta  A co do samego grzania lusterek, to nie jestem przekonany czy tak prosto to wykonac
 A co do samego grzania lusterek, to nie jestem przekonany czy tak prosto to wykonac  Ja kiedys probowalem wyciagnac wklad lusterka, oczywiscie wyciagnalem,ale polamalem szklo
 Ja kiedys probowalem wyciagnac wklad lusterka, oczywiscie wyciagnalem,ale polamalem szklo  A nawet gdybym wyciagnal bez polamania,to nie mam pojecia jakbym mial odkleic to szklo od mocowania calego wkladu (a bedziesz musial to zrobic,bo sie wklada miedzy szklo a mocowanie). Do tego jak przeprowadzisz w swojej wersji (mkV) kable,to tez nie wiem... Mysle ze nie warto, za duzo roboty,a za malo to pomaga. Lepiej reka zgarnac snieg
 A nawet gdybym wyciagnal bez polamania,to nie mam pojecia jakbym mial odkleic to szklo od mocowania calego wkladu (a bedziesz musial to zrobic,bo sie wklada miedzy szklo a mocowanie). Do tego jak przeprowadzisz w swojej wersji (mkV) kable,to tez nie wiem... Mysle ze nie warto, za duzo roboty,a za malo to pomaga. Lepiej reka zgarnac snieg  oczywiscie mowie o czynnosciach przeprowadzanych na moim starym escorcie (mkVI) czyli ma takie samo lusterko jak Ty
  oczywiscie mowie o czynnosciach przeprowadzanych na moim starym escorcie (mkVI) czyli ma takie samo lusterko jak Ty