Mam teraz auto zamknięte,kluczyk w stacyjce i OGROMNY PROBLEM......Bardzo proszę o pomoc... Macie może pomysł co gdzieś zewrzeć lub może coś w tej skrzyneczce wyjąć i włożyć żeby się otworzył?? Bardzo proszę o odpowiedź.
 Mam teraz auto zamknięte,kluczyk w stacyjce i OGROMNY PROBLEM......Bardzo proszę o pomoc... Macie może pomysł co gdzieś zewrzeć lub może coś w tej skrzyneczce wyjąć i włożyć żeby się otworzył?? Bardzo proszę o odpowiedź.Moderator: Moderatorzy

Mam teraz auto zamknięte,kluczyk w stacyjce i OGROMNY PROBLEM......Bardzo proszę o pomoc... Macie może pomysł co gdzieś zewrzeć lub może coś w tej skrzyneczce wyjąć i włożyć żeby się otworzył?? Bardzo proszę o odpowiedź.
 Mam teraz auto zamknięte,kluczyk w stacyjce i OGROMNY PROBLEM......Bardzo proszę o pomoc... Macie może pomysł co gdzieś zewrzeć lub może coś w tej skrzyneczce wyjąć i włożyć żeby się otworzył?? Bardzo proszę o odpowiedź. Słyszałem też że komuś udalo się otworzyć zamek cienkim śrubokrętem i go nawet nie uszkodzić,realne to jest?
 Słyszałem też że komuś udalo się otworzyć zamek cienkim śrubokrętem i go nawet nie uszkodzić,realne to jest?

wole szybe jak szyberdachARIEL pisze:panowie poco bić szybe to jest ostatnia opcja to by i 5cio latek tak otwożył

i zostawila tylko tylna szybke uchylona, meczylem sie pol dnia z tym ale autko otwarlem bez szkod zadnych. Przeciagnolem dluuugggggi drucik od tej szybki, pokonalem pleksi glas i otwarlem klamke od przednich drzwi kierowcy, portugalczycy skomentowali ze Polak przyjechal to musial otworzyc samochod
 i zostawila tylko tylna szybke uchylona, meczylem sie pol dnia z tym ale autko otwarlem bez szkod zadnych. Przeciagnolem dluuugggggi drucik od tej szybki, pokonalem pleksi glas i otwarlem klamke od przednich drzwi kierowcy, portugalczycy skomentowali ze Polak przyjechal to musial otworzyc samochod  wiec sprawdz moze masz ktoras szybke lekko uchylona a jak nie to dzialaj tam z ta uszczelka, troche sie pomeczysz ale zato jaka potem radosc jak otworzysz aha i dorob drugi kluczyk
 wiec sprawdz moze masz ktoras szybke lekko uchylona a jak nie to dzialaj tam z ta uszczelka, troche sie pomeczysz ale zato jaka potem radosc jak otworzysz aha i dorob drugi kluczyk  powodzenia
 powodzeniaNie,to nie przez to... Już doszedłem do tego co było przyczyną zamknięcia się centralnego. Powód jest bardzo błach i prostszy niż możnaby się spodziewać. Otóż kiedy otwierałem drzwi kluczykiem(bez włożonego akumulatora) żeby podnieść klapę to centralny nie zadziałał z braku prądu i otwozryłem tylko drzwi kierowcy a pozostałe zostały zamknięte. I tu jest pies pogrzebany,w momencie jak podłączałem akumulator to centralny potraktował wciśniętą klamkę w drzwiach pasażera jako sygnał do zamknięcia........Patryk pisze:a moze ktorys z tych przekaznikow sie po prostu zapiekl (dostal spiecia) i dlatego nastapilo zamkniecie auta, ciekawe.
 Bo nie wiem jak jest w waszych,ale w moim da się zablokować wszystkie drzwi od środka i od strony kierowcy i pasażera..... Dzięki jeszcze raz wszystkim!
 Bo nie wiem jak jest w waszych,ale w moim da się zablokować wszystkie drzwi od środka i od strony kierowcy i pasażera..... Dzięki jeszcze raz wszystkim!