Zawieszenie
Moderator: Moderatorzy
Zawieszenie
Patryk znasz tą firmę?:
FIRMA
FIRMA
Ostatnio zmieniony 06 sie 2007, 13:56 przez darcun4, łącznie zmieniany 1 raz.
ja niestety wpakowałem się w Jamexa górę wzięły koszty a nie jakość, stanowczo odradzam Ci ten zakup. ja zakupiłem takie obniżone o 30mm i są za miękkie mimo iż miały być takie super to nie są.o ile z przodu te obniżone jeszcze się sprawdzają przy amorach standardowej długości to z tyłu to już mega porażka. a jak będą się sprawowały te, które Ty chcesz kupić tego nie wiem, ale po tym co napisałem masz rozeznanie co i jak z tą firmą, Dają 5 letnią gwarancję i takie tam.
ale wiesz Darcun4 to tylko moja prywatna opinia na temat sprężyn tej firmy tylko, że ja mam takie obniżone o 30mm na standardowych amorach i może w tym tkwi mój problem. Jak jest z ich zwykłymi sprężynami tego nie wiem. Powiem Ci tylko, że od strony formalnej i przesyłki i takie tam to firma jest porządna. tyle wybór i tak należy do Ciebie
A te mogą być: http://moto.allegro.pl/item221957305_fo ... nowe_.html
Witam serdecznie!
Zapoznałem się z niniejszym tematem, i jeżeli Panowie są zainteresowani to mogę sprawdzić co leży w firmie na magazynie. Tak się składa że pracuje w fabryce sprężyn w Holandii
Mogę podać wszystkie parametry jakie posiadają owe sprężyny oraz na co zwrócić uwagę.
Fotki też oczywiście wstawię jeśli ktoś sobie zażyczy
W sprawie sprężyn walcie śmiało
Pozdrawiam !!
Zapoznałem się z niniejszym tematem, i jeżeli Panowie są zainteresowani to mogę sprawdzić co leży w firmie na magazynie. Tak się składa że pracuje w fabryce sprężyn w Holandii

Mogę podać wszystkie parametry jakie posiadają owe sprężyny oraz na co zwrócić uwagę.
Fotki też oczywiście wstawię jeśli ktoś sobie zażyczy

W sprawie sprężyn walcie śmiało

Pozdrawiam !!
1. Nie mam tam kontadlazczego nie kupisz na niemickim Ebay tam jest tego duzo i renomowanych firm w przystępnych cenach
2. Nie znam niemieckiego
3. 90% sprzedających nie wysyła towaru do Polski, a jeżeli już to koszt przesyłki równoważy ew. różnicę cen (tak tylko słyszałem)
4 Dodając zapewne prowizję bankową za przelew zagraniczny myślę,że zapłacę drożej.
Ewentualne dalsze podpowiedzi mile widziane.