Jak niektórzy wiedzą zamierzam zostać instruktorem na nauce jazdy
Czym chcielibyście śmigać na nauce jazdy???
Moderator: Moderatorzy
-
emceha
Czym chcielibyście śmigać na nauce jazdy???
Witam szanowne grono
Pewnie wielu powie: "chroń Nas Panie Borze przed kierowcami wyszkolonymi przez niego"
Grande Punto to taka opcja standardowa ale zastanawiamy się nad kupieniem czegoś nietypowego co ściągnęło by uwagę ludzi na naszą szkołę. Nie będzie to auto, którym ludzie będą śmigać po placu. Fakt fatem każdy kursant będzie miał minimum 2 godziny jazd na tym aucie w ramach ciekawostki i, być może w jakiś przypadkach, spełnienia marzeń, które na dzień obecny nie są dla tych osób do zrealizowania
I tu prośba do was. Wstawiam klika zdjęć aut, które bierzemy pod uwagą (z róznych względów np. na cenę do góra 50k zł no i na wygląd oczywiście, koszta eksploatacji pozostawiamy na razie na drugim planie). Kliknijcie w ankiecie czym chcielibyście śmigać na elce, zakładając oczywiście, że dopiero robicie prowo jazdy
Z góry serdecznie dziękuję Wam za opinie i wybory. Uzasadnienia w postach jak najbardziej mile widziane. Nie ukrywam, że Wasze zdanie wpłynie na pewno na decyzję co do wyboru samochodu.
-
emceha
Zgadza się Pawełku ale napisałem, że to ma być jako ciekawostka na 2 godziny jazdlordpablo pisze:te auto to nie do nauki jazdy są przeznaczone
Dlatego są 4 Grande Punto w szkolelordpablo pisze:kursant szuk auta podobnego do tego , które może wybrać na egzaminie, bo znając określony samochód łątwiej jest zdać egazmin
boxter wiadomo porsche, pięknie by się na reklamie szkoły prezentowało
Jezu dobrze, że ta szkoła jest daleko ode mnie, już widzę jak mucha szkoli kursantów jedzie jakiś koleś w bmw a on na kursantkę "szybko kurna redukcja o dwa biegi i rura, żeby gnojek nas nie wyprzedził"
Jezu dobrze, że ta szkoła jest daleko ode mnie, już widzę jak mucha szkoli kursantów jedzie jakiś koleś w bmw a on na kursantkę "szybko kurna redukcja o dwa biegi i rura, żeby gnojek nas nie wyprzedził"
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
emceha
Nie no nie róbcie ze mnie jakiegoś niepoważnego człowiekaorioninblue pisze:Jezu dobrze, że ta szkoła jest daleko ode mnie, już widzę jak mucha szkoli kursantów jedzie jakiś koleś w bmw a on na kursantkę "szybko kurna redukcja o dwa biegi i rura, żeby gnojek nas nie wyprzedził"
-
sajsen
-
ELpYndoL
podpisuje się pod każdym słowemYanek pisze:Z tym ze subaryna staje sie coraz bardziej popularna a Porszaczek nadal ma to COS wiec dlatego stawiam na Porsche
a MCH jak bedziesz miał juz te PORSCHE to ja wykupuje kilka H jazdyi tu Nie zartuje .
ORION i RS2000 dały mi mnóstwo radości, niestety nie miałem już do nich cierpliwości...
-
ELpYndoL
-
deathrider_85