samochod z zagranicy
Moderator: Moderatorzy
samochod z zagranicy
interesuje mnie wyjazd za granice po jakas fajna furke w malych pieniadzach tzn do 1000 euro.... moze ktos wie gdzie warto pojechac? ktos moze jezdzi? moze ktos sprowadzic ? za ile? itd...itp wszystko na ten temat
słucham waszych doswiadczen i propozycji
~~>najszybszy w miescie<~~ 
http://www.a4-klub.pl/smf/odp_lista_zau ... ;boardseen
Na innych forach też słyszałem dużo dobrego na temat tego gościa. Nie wiem ile wynosi jego prowizja, ale ludzie i tak go chwalą.
Na innych forach też słyszałem dużo dobrego na temat tego gościa. Nie wiem ile wynosi jego prowizja, ale ludzie i tak go chwalą.
A ja uważam, że po samochód za 1000 euro nie ma sensu jechać, bo po doliczeniu do tego opłat, tłumaczeń, rejestracji, akcyz i innych bezsensownych rzeczy, które zapłacić trzeba wyjdzie jeszcze z 2tys zł do tego, ja bym szukał auta w PL minimalnie droższego niż te 1000 euro albo kwotowo podobnie, a za to co byś wydał na rejestracje itp, to porobić sobie rozrządy i inne duperele
Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.
Kierowca bombowca.
Kierowca bombowca.
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Taaa... przy odrobinie szczęścia znajdzie sie jeszcze żywy szczupak w bagażnikulordpablo pisze:za jakiś czas będzie u nas w Polsce multum okazji, poczekaj tylko woda opadnie
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !