U mnie na stacji orlenu litr benzyny kosztuje 3,99 złotego, toś to szok. Litr gazu 1,69 złotego.Teraz na gazie się opłaca, ale ciekawe czy też nie podwindują ceny gazu.
kurcze panowie nie wierze wlasnym oczom co wy tu piszecie, normalnie szok, ale czy my wciaz rozmawiamy o pb95?? bo jesli tak to jest to strasze
musze przyznac ze ostatnio przestalem patrzec znowu na cene benzyny hehe jedynie gazik ale jak benzynka tak poszla w gore to tylko patrzec jak gazik podskoczy
u mnie na shelu gaz juz po 1,75 (ostatnio dlugo sie trzymal 1,73)
Ale przy markentach wiekszysz stacje maja gaz za 1,62 tylko pewnie wiecej wejdzie do baku i jeszcze autko wiecej spali.
Jasne, lepiej tankować na firmowych stacjach. Ja jak tankuje na shelu to wychodzi mi, że pali ok. 0,5 l mniej, więc różnica w cenie sie niweluje....a dodatkowo mam punkty
pewnie ze tak, tankujac na firmowych masz gwarancje ze zaden pazerny gogus nie doleje jakiegos mieszadla zeby zarobic ciut wiecej, a tak tankuje i spisz spokojnie
[ Dodano: Nie 10 Kwi, 2005 ]
ale jednak prawo popytu i podazy zawsze bedzie dzialac i beda ludzie ktorzy jednak beda tankowac na prywaciarskich gdzie taniej
Za diesela na BP ostatnio płaciłem 3,67zł. Jeśli ceny paliwa dalej będą rosnąć - choś w radio słyszałem, że nie - to będę musiał się poważnie zastanowić na paliwem za wschodniej granicy. Do granicy mam kilkanaście kilometrów i tutaj wiele osób sprowadza i jeździ na ukraińskim paliwie.