Zarabianie przez internet (prawdziwe !!!)
Moderator: Moderatorzy
-
Seeeebek
Zarabianie przez internet (prawdziwe !!!)
Nie tak dawno obczaiłem bardzo ciekawą stronkę do zarabiania przez neta.
Z góry przyznaję się, że niżej wklejam link dzięki któremu, jeśli którekolwiek z was się zarejestruje, będę dzięki wam zarabiał.
Sprawa wygląda następująco:
- zakładasz sobie konto na powyższej stronie,
- otrzymujesz dziennie kilkanaście-kilkadziesiąt linków na które musisz kliknąć, obejrzeć 60-sekundową reklamę oraz kliknąć na podaną cyfrę w celu weryfikacji "człowieczeństwa",
- za każdy "klik" otrzymujesz 10$, czyli dziennie idzie z tego wyciągnąć 100-500$ (ja zgarniam średnio po 370$).
Żeby wszystko nie było tak kolorowo to powiem, że:
- najmniejsza kwota do wypłacenia to 10.000$, lecz nie jest to problem. Kasę tę zdołałem uklikać w 3 miesiące.
- kasę wypłacają tylko na PayPal'a, co wiąże się z utratą 2,8% + 0.8 PLN
- wypłata do 1000$ miesięcznie
Pewnie większość z was nie wierzy, wydaje się wam, że kolejny debilny naciągacz próbuje wam wcisnąć kit i zamydlić oczy. Pomyślałem i o tym: http://img233.imageshack.us/img233/4906/beztytuupic.jpg
Pierwsza rata przyszła mi wczoraj, szczerze powiedziawszy nawet nie łudziłem się, że zobaczę jakąkolwiek kasę. Myślałem (tak jak większość ludzi), że za głupie klikanie i siedzenie przy kompie nie da się zarobić. Zobaczymy czy będą wypłacać resztę czy na tym się skończy, lecz nawet jeśli nie ujrzę reszty pieniędzy i tak jestem bardzo zadowolony. Za poświęcenie ok. 10 minut dziennie przez 3 miechy zarobiłem prawie 3.000 PLN.
Więc jeśli ktoś chce sobie dorobić do pensji lub po prostu zarobić nieco forsy, zakładajcie konto:
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=seeeebek
Warto wchodzić kilka razy dziennie i sprawdzać stronkę, ponieważ bardzo często dodawane są tzw. momentlies, tzn. linki które pojawiają się w środku dnia i są ważne np. przez 30 minut.
Dzięki temu, że na stronę wejdziecie przez powyższy link, ja będę zarabiał 5$ na każdym waszym kliknięciu w reklamę. Nie tracicie przez to nic, a ja zyskuję.
Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie tym tematem, to będę na bieżąco uaktualniał dane oraz starał się wam służyć radą i pomocą.
REJESTRUJCIE SIĘ, SZCZERZE POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO !!!
edit by andkar
link screena działa, trzeba się było pozbyć kropki na końcu linka
Z góry przyznaję się, że niżej wklejam link dzięki któremu, jeśli którekolwiek z was się zarejestruje, będę dzięki wam zarabiał.
- zakładasz sobie konto na powyższej stronie,
- otrzymujesz dziennie kilkanaście-kilkadziesiąt linków na które musisz kliknąć, obejrzeć 60-sekundową reklamę oraz kliknąć na podaną cyfrę w celu weryfikacji "człowieczeństwa",
- za każdy "klik" otrzymujesz 10$, czyli dziennie idzie z tego wyciągnąć 100-500$ (ja zgarniam średnio po 370$).
- najmniejsza kwota do wypłacenia to 10.000$, lecz nie jest to problem. Kasę tę zdołałem uklikać w 3 miesiące.
Pewnie większość z was nie wierzy, wydaje się wam, że kolejny debilny naciągacz próbuje wam wcisnąć kit i zamydlić oczy. Pomyślałem i o tym: http://img233.imageshack.us/img233/4906/beztytuupic.jpg
Pierwsza rata przyszła mi wczoraj, szczerze powiedziawszy nawet nie łudziłem się, że zobaczę jakąkolwiek kasę. Myślałem (tak jak większość ludzi), że za głupie klikanie i siedzenie przy kompie nie da się zarobić. Zobaczymy czy będą wypłacać resztę czy na tym się skończy, lecz nawet jeśli nie ujrzę reszty pieniędzy i tak jestem bardzo zadowolony. Za poświęcenie ok. 10 minut dziennie przez 3 miechy zarobiłem prawie 3.000 PLN.
Więc jeśli ktoś chce sobie dorobić do pensji lub po prostu zarobić nieco forsy, zakładajcie konto:
http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=seeeebek
Warto wchodzić kilka razy dziennie i sprawdzać stronkę, ponieważ bardzo często dodawane są tzw. momentlies, tzn. linki które pojawiają się w środku dnia i są ważne np. przez 30 minut.
Dzięki temu, że na stronę wejdziecie przez powyższy link, ja będę zarabiał 5$ na każdym waszym kliknięciu w reklamę. Nie tracicie przez to nic, a ja zyskuję.
Jeśli będzie jakiekolwiek zainteresowanie tym tematem, to będę na bieżąco uaktualniał dane oraz starał się wam służyć radą i pomocą.
REJESTRUJCIE SIĘ, SZCZERZE POLECAM BO NAPRAWDĘ WARTO !!!
edit by andkar
link screena działa, trzeba się było pozbyć kropki na końcu linka
Ostatnio zmieniony 13 sty 2011, 11:52 przez Seeeebek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kudłaty_EZG
o ile zarabiane na klikaniu ok- są buxy na których idzie jakieś grosze zarobić to 10dolców za klik najlepiej skomentuje to --->
jak już to 0,010$
cały net już by huczał o tym a ich serwery nie dawały rady
jak już to 0,010$
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Seeeebek
Zimbabwe lepsze ;pASTROnauta pisze:A może chodzi o dolary hongkońskie : )
Nie huczą bo... Wg, mnie odstrasza wysoki próg wypłat. 10.000$ każdy pomyśli sobie, że niewiarygodne żeby móc zbić taką kasę za głupie klikanie. Uzbierałem daną kwotę i póki co otrzymałem 10% jej wartości. Czy dostanę resztę? Nie mam zielonego pojęcia. Nawet jeśli nie i tak jestem usatysfakcjonowany tym co dostałem.jarekezg pisze:o ile zarabiane na klikaniu ok- są buxy na których idzie jakieś grosze zarobić to 10dolców za klik najlepiej skomentuje to --->
jak już to 0,010$
I szczerze mówiąc sam naśmiewałem się ze stron, które to słodzą ile można z nich wyciągnąć. Ale z głupia, z nudy i braku zajęcia wypróbowałem pierwszą lepszą stronkę akurat padło na tą i, co macie udokumentowane screenem, wypłacili.
-
kris
http://img233.imageshack.us/img233/4906/beztytuupic.jpg.
w dalszym ciągu nie działa i chyba juz nie zadziała
404 Not Found
nginx/0.7.64
w dalszym ciągu nie działa i chyba juz nie zadziała
404 Not Found
nginx/0.7.64
-
Seeeebek
-
mateusz_175
Re: Zarabianie przez internet (prawdziwe !!!)
Seeeebek pisze:
Seeeebek, nie czaje o co chodzi z tymi PayPal. Za to wyklikane odbierają Ci jakiś tam % ?
O co chodzi z tą wypłatą do 1000$ miesięcznie
Zczaję się że wysyłają mi linki i te cyfry jakieś klilkać
Może spróbuję, co mi szkodzi