ło kurde, Uriel cieszę się że masz zamiar mieć tego essa do końca bo następny użytkownik nigdy by nie doszedł do czego ktory kabelek
poniżej kilka fotek które mogą być inspiracją dla chcących uczynic wnętrze swojego samochodu innym niż wszystkie
Moderator: Moderatorzy
Strona wyżej, czyli...lordpablo pisze:Uriel, sorry za pytanie ale skąd Ty czerpiesz inspiracje?
ja nie jestem zwolennikiem druciarni i uważam, że skoro zostało to poskładane w fabryce i działało, to trzeba to uruchomić. Mojemu kumplowi kiedyś padło radio w aucie, a że nie chciało mu się dłubać, to woził boomboxaUriel75 pisze:Jestem ciekaw tej walki. Ja olałem temat - przełącznik w kabinie odpala przekaźnik i chłodzi jak powinno

Jeśli posiedzimy przy piwie to będziesz musiał z wiadomych względówJamszoł pisze:Czyli jak będę chciał obluknąć te wszystkie światełka to będę musiał w sobotę na zlocie zostać dłużej ?
Oczywiście, jaki to problem? Jeśli uda się i za trzy tygodnie nad jeziorkiem się spotkamy to wcześniej będziesz miał okazję. Ale proszę, nie nabijaj się... Mi się podoba, ma swój własny, niepowtarzalny design... Chrom w tym świetle wygląda dość fajnie, z resztą - zobaczycie na żywo już niedługo.SzeFu pisze:Uriel75, autko piekne, na prawde mi sie to podoba w zyciu takiego nie widzialem na zywo, mam nadzieje,ze bede mial taki zaszczyt usiasc w nim i dotknac te wszystkie bajery, zwlaszcza to obicie deski Auto z charakterem a druciarnia,to tez niezle wyglada, ciekawe czy do zlotu bedzie jej wiecej,bo jak dla mnie to bedzie wtedy dzielo sztuki