Problem z wydechem
Moderator: Moderatorzy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
raczej nie podejdzie - w zetecu to wygląda inaczej a w 1,3 to nie wiem ale chyba też inna jest rura.
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
https://kwejk.pl/obrazek/3960794/europa-zaczyna-przesadzac-w-druga-strone.html
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
https://kwejk.pl/obrazek/3960794/europa-zaczyna-przesadzac-w-druga-strone.html
-
Illuminati75
-
Illuminati75
Nie dziura Jurku...
Zrobiłem nagranie po powrocie ze Skierniewic do domu. W poniedziałek wyjeżdżając do pracy przejeżdżałem dość ciężką drogą przez przejazd kolejki wąskotorowej. Obawiałem się, że mogę zahaczyć tą rurą i tak się stało. Ale na plus! Samochód od razu poszedł o połowę ciszej, więc gdzieś któreś połączenie "wskoczyło" tam gdzie powinno. Na kanał na razie nie wjeżdżałem, więc nie wiem w którym miejscu. Podejrzewam, że w okolicy tłumika końcowego, gdyż skończyło się mechaniczne stukanie na wolnych obrotach.
Suma sumarum - głośność wydechu w tej chwili jest w połowie pomiędzy normalną pracą, a tym dźwiękiem z nagrania. Do soboty muszę wytrzymać z tym tak jak jest (około 450 km do przejechania łącznie)
Zrobiłem nagranie po powrocie ze Skierniewic do domu. W poniedziałek wyjeżdżając do pracy przejeżdżałem dość ciężką drogą przez przejazd kolejki wąskotorowej. Obawiałem się, że mogę zahaczyć tą rurą i tak się stało. Ale na plus! Samochód od razu poszedł o połowę ciszej, więc gdzieś któreś połączenie "wskoczyło" tam gdzie powinno. Na kanał na razie nie wjeżdżałem, więc nie wiem w którym miejscu. Podejrzewam, że w okolicy tłumika końcowego, gdyż skończyło się mechaniczne stukanie na wolnych obrotach.
Suma sumarum - głośność wydechu w tej chwili jest w połowie pomiędzy normalną pracą, a tym dźwiękiem z nagrania. Do soboty muszę wytrzymać z tym tak jak jest (około 450 km do przejechania łącznie)
-
Illuminati75