Jest na forum ktoś kto ma blachy DDZ xxxx
Moderator: Moderatorzy
-
Majkel
Jest na forum ktoś kto ma blachy DDZ xxxx
Jak w temacie. Chodzi mi o to że jestem skazany na pobyt w Dzierżoniowie (woj. dolnośląskie) aż do czerwca, a może i lipca (delegacja) i szukam kogoś kto by nam mógł coś ciekawego w tym mieście polecić... Z góry dzięki 
-
yezozwierz
-
Majkel
-
yezozwierz
-
RYBA
w High Life bylem pare razy ale to juz jakis czas tem calkiem fajna impreza i nawet Wrocek sie tam zjzdzal ale mowie bylo to dobry rok temu jak bylem tam ostatni raz. Ale nawet mi sie tam podobalo.Majkel pisze:Yeżu a wiesz coś na temat tego lokalu High Life czy coś takiego? Albo knajpy o nazwie Carrera
Raz na pare miechy bywam w Dzierżoniowie... w różnych sprawach. Niestety nie wiem co tam jest dobrego i co jest warte zwiedzania....
Jeżeli masz cały dzień wolny i auto wolne to można zwiedzać coś fajnego w okolicach....
Może spróbuj wejść www.doba.pl i tam coś dla siebie znajdziesz....
Jeżeli masz cały dzień wolny i auto wolne to można zwiedzać coś fajnego w okolicach....
Może spróbuj wejść www.doba.pl i tam coś dla siebie znajdziesz....
-
Majkel
Dawno się nie pojawiałem w tym temacie, ale muszę powiedzieć zupełnie szczerze że okolice Dzierżoniowa obfitują w fantastyczne miejsca zarówno do zwiedzania jak i wypoczynku
Powiem w telegraficznym skrócie: kwatera Hitlera w Walimiu, fort w Srebrnej Górze, zamek Książ, tzw. kolorowe jeziora, podziemne miasto Osówka itd. itp. Polecam wszystkim
No a poza tym bardzo ciekawe drogi (wszystkie 3 przełęcze w drodze na Nową Rudę) do rozgrywania rajdów samochodowych
Jeden był na przykład wczoraj w miejscowości Rościszów gdzie mam hotel 
-
Majkel
-
RYBA