Jest na forum ktoś kto ma blachy DDZ xxxx

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Majkel

Jest na forum ktoś kto ma blachy DDZ xxxx

Post autor: Majkel »

Jak w temacie. Chodzi mi o to że jestem skazany na pobyt w Dzierżoniowie (woj. dolnośląskie) aż do czerwca, a może i lipca (delegacja) i szukam kogoś kto by nam mógł coś ciekawego w tym mieście polecić... Z góry dzięki :D
dziku

Post autor: dziku »

Chyba słaby odzew ;) Ale za to niedaleko masz parę osób z rejestracjami DW XXXXX. Może one coś Ci pomogą :D W końcu z Dzierżoniowa do Wro tylko 60 km.
yezozwierz

Post autor: yezozwierz »

Majkel, moja luba ma rodzinę w dzierżoniowie i tam bywam :) W te wakacje na pewno też tam będę więc będziemy mogli się spokojnie spiknąć ;) A co polecić? Świetne miasteczko. Udaj się na osiedle kolorowe do restauracji ITAKA i tam zamów Souvlaka :) I w intermarche koło targu mają fajne gorące bułeczki :)
Majkel

Yeżu a wiesz coś na temat tego lokalu High Life czy coś takiego? Albo knajpy o nazwie Carrera :?:
yezozwierz

Post autor: yezozwierz »

Nie mam pojęcia niestety, nie byłem w żadnym lokalu tego pokroju tam... Ale ogólnie miasteczko godne polecenia :)
RYBA

Post autor: RYBA »

ja jezdze na DKL czyli Kłodzko jestem od DDZ jakies 35 km. wiec smialo cos mozna wymyslec.
RYBA

Majkel pisze:Yeżu a wiesz coś na temat tego lokalu High Life czy coś takiego? Albo knajpy o nazwie Carrera :?:
w High Life bylem pare razy ale to juz jakis czas tem calkiem fajna impreza i nawet Wrocek sie tam zjzdzal ale mowie bylo to dobry rok temu jak bylem tam ostatni raz. Ale nawet mi sie tam podobalo.
Awatar użytkownika
Mikosz

Post autor: Mikosz »

Raz na pare miechy bywam w Dzierżoniowie... w różnych sprawach. Niestety nie wiem co tam jest dobrego i co jest warte zwiedzania....
Jeżeli masz cały dzień wolny i auto wolne to można zwiedzać coś fajnego w okolicach....
Może spróbuj wejść www.doba.pl i tam coś dla siebie znajdziesz....
Majkel

Dawno się nie pojawiałem w tym temacie, ale muszę powiedzieć zupełnie szczerze że okolice Dzierżoniowa obfitują w fantastyczne miejsca zarówno do zwiedzania jak i wypoczynku ;) Powiem w telegraficznym skrócie: kwatera Hitlera w Walimiu, fort w Srebrnej Górze, zamek Książ, tzw. kolorowe jeziora, podziemne miasto Osówka itd. itp. Polecam wszystkim ;) No a poza tym bardzo ciekawe drogi (wszystkie 3 przełęcze w drodze na Nową Rudę) do rozgrywania rajdów samochodowych :) :) :) Jeden był na przykład wczoraj w miejscowości Rościszów gdzie mam hotel :)
Awatar użytkownika
novy
Pojemność: 1000
Rocznik: 2000
Generacja: Inny samochód
Nadwozie: SUV

Post autor: novy »

Majkel pisze:mam hotel :)
i kolega sie nie chwali :cool: zrobilibysmy zlota :grin:
Mała zielona strzała na podtlenku
Majkel

Dałem się złapać za słowo ;) Ale rzeczywiście coś w tym jest bo firma nam wynajmuje cały budynek na całą delegację... Jeszcze stoi, ale to cud :D :D :D
dziku

Post autor: dziku »

To czemu się nie wybrałeś na spot we Wrocławiu? Poznałbym chociaż kogos z forum ze swoich okolic :P
RYBA

to ty nic niwiesz ze w ten weekend elmot bedzie tam jezdzil na pateli walimskiej. To dopiero bedzie impreza
ODPOWIEDZ