generalnie znam zasadę jego działania, gosć chodzi pomiędzy autami i rysuje suwakiem albo kluczem, przodu nie tyka bo widać z okien jak na dłoni. myślałem zamontować kamerkę obok czujki alarmu bądź pod lusterkiem(ale moze być widać), bądź przy przednim chlapaczu
Porysowali mi autko... znowu :(
Moderator: Moderatorzy
-
giereq
Panowie chyba znalazłem fajne rozwiazanie, http://allegro.pl/item832838739_kamera_ ... a_vat.html
generalnie znam zasadę jego działania, gosć chodzi pomiędzy autami i rysuje suwakiem albo kluczem, przodu nie tyka bo widać z okien jak na dłoni. myślałem zamontować kamerkę obok czujki alarmu bądź pod lusterkiem(ale moze być widać), bądź przy przednim chlapaczu
a obraz i tak będzie transmitowany do mnie więc nawet jak uszkodzi kamerkę to będę miał to nagrane
co myślicie o tym ?
-
Albercik
-
giereq
właśnie napisałem do sprzedawcy i czekam na odpowiedź, facet jest z mojego miasta więc zobaczę może przed zakupem jak to działa
jestem w stanie kupić nawet dwie sztuki... potem sprzedam na allegro jedną, a drugą sobie zostawię
przy okazji może uda nam się znaleźć sposób na takich wandali, myślałem o zamontowaniu w chlapaczu nawet zrobieniu dziurki, dlatego że praktycznie nie do zobaczenia, i dobrze było by widać gębę wandala. a z pod lusterka jak rosły gość to tylko zobaczę klatę i kawałek ręki. Tam jest szczelina gdzie pięknie się zmieści bateria..
a jeszcze jeden powód, przypuszczam że będę miał lepszy zasięg niż gdyby antenka była w pojeździe. Umyje pięknie furke, pokręce się dokoła pomje szyby zeby wandal widział i będę czekał w domu przed TV 
-
mlekolowickie