pod warunkiem że filmiki nie są w formacie mpeg-1Jamszoł pisze: pod windowsem masz program windows mówi maker - tym programem sie da to zrobić
Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
-
kris
To teraz ja potrzebuję pomocy
Mam 2 kompy i jeden router bzzz przewodowy tp-link. w jednym kopie sieć szła po kablu z routera a drugi ma kartę bzzz przewodową też tp-link. Teraz po remoncie muszę trochę poprzestawiać mebelki i komp 1 nie będzie podłączony kabelkiem tylko muszę kupić kartę. I tu rodzi się pytanie JAKĄ? Chciałbym kupić kartę jakąś mocniejszą ponieważ w kompie zasilanym karą tp-linka poziom sygnału jest fatalny. Komp od routera dzielą 2 ściany ,odległość jakieś 6-7 metrów i co dziwnego przy otwartych drzwiach pokoju sygnał jest lepszy. Na kartę chcę przeznaczyć max z przesyłką 100zł. Na necie czytałem o kartach firmy tonze a dokładniej model tonze uw-6200rh podobno jest super. Ja wolę poradzić sie Was co kupić
Mam 2 kompy i jeden router bzzz przewodowy tp-link. w jednym kopie sieć szła po kablu z routera a drugi ma kartę bzzz przewodową też tp-link. Teraz po remoncie muszę trochę poprzestawiać mebelki i komp 1 nie będzie podłączony kabelkiem tylko muszę kupić kartę. I tu rodzi się pytanie JAKĄ? Chciałbym kupić kartę jakąś mocniejszą ponieważ w kompie zasilanym karą tp-linka poziom sygnału jest fatalny. Komp od routera dzielą 2 ściany ,odległość jakieś 6-7 metrów i co dziwnego przy otwartych drzwiach pokoju sygnał jest lepszy. Na kartę chcę przeznaczyć max z przesyłką 100zł. Na necie czytałem o kartach firmy tonze a dokładniej model tonze uw-6200rh podobno jest super. Ja wolę poradzić sie Was co kupić
Mam pytanko. Po formatowaniu na pulpicie folder MOJE DOKUMENTY ma ścieżke w C: i jak w prawoklik na właściwości a potem przenieść na D: to pliki w Moje dokumenty będą siedziały w D i tu jest pytanie jeśli sformatuję tylko C bez D to dane w MOJE DOKUMENTY przepadną czy nie ??
Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi....
Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi....
- S3ci0r
- Pojemność: 1988
- Rocznik: 1997
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
nie powinny dlatego że zmienia się ich lokalizacja która jest przypisana do konkretniej partycji tj pierwotnie do C a po zmianie do D. formatując, formatujesz daną partycję w tym wypadku C więc wszystkie dane które są na D powinny być nietknięte ale wiadomo jak to czasem bywa i później krzaczki wychodzą. jeśli to bardzo ważne dane których nie chcesz stracić to najlepiej jak je przeniesiesz na zupełnie inny dysk 
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Chłopaki, a wy mi wytłumaczcie dlaczego po postawieniu windy nie zmieniacie domyslnie lokalizacji moich dokumentów na inna partycje niz c? Oszczędzacie wtedy problemów z odzyskiem po formacie, kopiowaniem itp... Ja dodatkowo wyrzucam równiez z c folder tymczasowy windowsa - ale to już indywidualne preferencje 
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
- S3ci0r
- Pojemność: 1988
- Rocznik: 1997
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
bo po każdej instalacji świeżej windy trzeb znów zmieniać lokalizację moich dokumentów, ja i tak trzymam wszystko na innej partycji niż systemowa a kopiuję tylko jakieś save'y do gier i innego tego typu śmieci bo tam domyślnie są one zapisywane + ustawienia programów np mozilla z folderu documents and settings/$user/application data/ 
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Mam zamiar kupić taki monitorek LG 23 LCD M237WDP z tunerem TV i mam pytanie odnośnie odbioru sygnału analogowego TV.
Czy będzie to dobry odbiór? Słyszałem że odbiór sygnału cyfrowego jest ok ale analogowy może sprawić problemy znaczy się że nie będzie "dość wyraźny".
Szukałem na necie ale nic nie mogłem znaleźć, ktoś coś wie?
Czy będzie to dobry odbiór? Słyszałem że odbiór sygnału cyfrowego jest ok ale analogowy może sprawić problemy znaczy się że nie będzie "dość wyraźny".
Szukałem na necie ale nic nie mogłem znaleźć, ktoś coś wie?
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- leszek
- Pojemność: 1500
- Rocznik: 2018
- Generacja: MK1
- Nadwozie: Inne
osobiście nie przepadam za LG.
Moja propozycja dla Ciebie to :
http://www.proline.pl/?p=SAMSUNG+23+XL2370HD
Mam taki i jest rewelka. Obraz i dzwięk. Polecam.
Moja propozycja dla Ciebie to :
http://www.proline.pl/?p=SAMSUNG+23+XL2370HD
Mam taki i jest rewelka. Obraz i dzwięk. Polecam.
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować