Zarabianie przez internet (prawdziwe !!!)
Moderator: Moderatorzy
kris2629 pisze:pic na wode fotomontaż
Pewnie są zajęci trwonieniem szmalu , i nie mają czasu odpisać .Seeeebek pisze:Wysłany: Sro 12 Sty, 2011
Pierwsza rata przyszła mi wczoraj, ...................................
Za poświęcenie ok. 10 minut dziennie przez 3 miechy zarobiłem prawie 3.000 PLN.
p.s.
Taki biznesmen to zajęty zawsze jest , radio telewizja -wywiady
-
emtees
-
Kudłaty_EZG
emtees, są buxy gdzie możesz zarobić tyle że nie takie kwoty 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Panowie, dla mnie nie jest problemem sprawdzić. Zamiast gadać ze to nierealne poświęciłem chwilę dziennie i się dowiem na własnej skórze. Nie zapłacą - trudno, zapłacą, zacznę bawić się w to na większą skalę. Ja jeśli dostanę kasę to później niż new90 bo później zleciłem wypłatę.
Nie chcę nikogo obrazić, ale to jak pisanie o tym że Ford jest do dupy, nigdy nie mając z nim do czynienia. Ja chcę się przekonać. Poza tym, nie wierzycie zawzięcie, a mimo to sprawdzacie co tu się wypisuje. Gdybyście nie wierzyli naprawdę, to czego byście tu szukali? Informacji o naiwniakach, którzy próbują? Czy może jednak jakaś nadzieja się w Was tli... Co?
Ja czekam, dla mnie to nie problem, nie ciśnieniuję się. O wyniku napiszę
Nie chcę nikogo obrazić, ale to jak pisanie o tym że Ford jest do dupy, nigdy nie mając z nim do czynienia. Ja chcę się przekonać. Poza tym, nie wierzycie zawzięcie, a mimo to sprawdzacie co tu się wypisuje. Gdybyście nie wierzyli naprawdę, to czego byście tu szukali? Informacji o naiwniakach, którzy próbują? Czy może jednak jakaś nadzieja się w Was tli... Co?
Ja czekam, dla mnie to nie problem, nie ciśnieniuję się. O wyniku napiszę