ja tu zaglądam tylko dlatego,że po wejściu na foruma klikam w nieprzeczytane posty i akurat ten jest pod ręką,a wracając do tematu to nie wierze w takie bzdety,sory ,takie jest moje zdanie,w życiu nie ma nic za darmoKacpeR pisze:Poza tym, nie wierzycie zawzięcie, a mimo to sprawdzacie co tu się wypisuje. Gdybyście nie wierzyli naprawdę, to czego byście tu szukali?
Zarabianie przez internet (prawdziwe !!!)
Moderator: Moderatorzy
-
kris
-
emtees
Mi niestety szkoda mojego cennego czasu na sprawdzanie "na własnej" skórze. Wiem jedno-za darmo nikt na tym świecie nic nie daje i m.in. dlatego mam gdzieś takie akcje. A z nudów czytam wszystko co jest na forumKacpeR pisze: Ja zamiast wierzyć lub nie, sprawdzam
Ps: Nie chce mi się doczytywać-wy podajecie swoje dane osobowe wchodząc w ten jakże intratny biznes?
-
Kudłaty_EZG
-
Kudłaty_EZG
emtees, ale dopóki nie podajesz nr pesel jest to nie istotne bo nie wyobrażasz sobie jak Twoje dane są udostępniane. Zatrudniając sie jako reprezentant handlowy w firmie pośredniczącej TPSA z miejsca masz dostęp do peoplesofta gdzie nawet twój kordynator z biura nie powinien go mieć a jedynie ten ze strony TPSA. 99% dzwoniących z propozycja jakiejś usługi to ludzie z firm które teoretycznie są z D2D
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
emtees
new90 pisze:racja KacpeRklikam z nudow i juz dwa razy zleciłem wypłate i teraz mam juz uzbierane kolejne 5 tys, jak to naprawde działa jak mowił Seeeebek, to zapawiadaja sie ciekawe wakacje
new90 pisze: czekam juz miesiac na przelew,
9-tysi nie wychodząc z domu , jako dodatkowe zajęcie .new90 pisze: przez ten czas juz uzbierałem 9 tys wiec niedługo nastepna wypłata
Zastanawia mnie czy jakbyś nie zawracał sobie głowy pracą to byś miesięcznie 18-cie tysi miesięcznie zarabiał ?
A gdybyś 10-ciu pracowników miał i każdemu za miesiąc pracy byś dał 4 tysie , to zostało by CI 50-tysi + Twoje 18-tysi .
Jak by nie liczył w miesiącu zostanie 50 tysi na czysto .
Mi pasuje taki zarobek , piszą się Na TO !!
To skoro to taki biznes , to może faktycznie w Twoim WOJEWÓDZTWIE znajdziesz 10 pracowników i w rok masz ,,ocean,, szalu !
-
Kudłaty_EZG
majbiker, uzbierasz 10 ale ma wypłata w, miesiącu to 1tys dolarów
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Kudłaty_EZG
emtees, amerykę odkryłeś po prostu 
nie doczytał wszystkiego, nikt tu nie jest na tyle tępy żeby wierzyć w wypłatę rzędu 10tys dol
nie doczytał wszystkiego, nikt tu nie jest na tyle tępy żeby wierzyć w wypłatę rzędu 10tys dol