Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
-
Kudłaty_EZG
Paula, w XP się dało wytargać klucz to i w 7 sie da
zaraz Ci poszukam
[ Dodano: Nie 15 Maj, 2011 ]
o i mam
http://www.rjlsoftware.com/software/uti ... load.shtml
nie przetestuje bo nie mam windowsa
zaraz Ci poszukam
[ Dodano: Nie 15 Maj, 2011 ]
o i mam
http://www.rjlsoftware.com/software/uti ... load.shtml
nie przetestuje bo nie mam windowsa
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG
tak szukam iii: masz 32 czy 64bit?? bo z 64 może być klops podobno 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Kudłaty_EZG
Paula raczej niemożliwe a co?
jak ci odczytało same B no to tak jak pisałem klops z 64bit
jak ci odczytało same B no to tak jak pisałem klops z 64bit
Mam 32 bit, gdyby były inne problemy to bym napisała.
Program odczytał mi zupełnie inny klucz niż ten co mam na naklejce, sprawdziłam 3 programami, wszystkie pokazują taki sam klucz, tyle że nie ten co chyba powinien być... sama już nie wiem.
Btw mi się antywir uaktywnił przy próbie uruchomienia programu z linku Jarka, przy pozostałych było ok.
Program odczytał mi zupełnie inny klucz niż ten co mam na naklejce, sprawdziłam 3 programami, wszystkie pokazują taki sam klucz, tyle że nie ten co chyba powinien być... sama już nie wiem.
Btw mi się antywir uaktywnił przy próbie uruchomienia programu z linku Jarka, przy pozostałych było ok.
-
Kudłaty_EZG
bo antywiry głupieją od takich programów wyłacz heurystykę i w każdym bedzie czysto- a tak antywir szuka nie tylko tego co ma w bazie ale i tego co może ale nie musi być wirusem
skoro wszystkie pokazują to samo to pewnie się komuś naklejki pomyliły albo tak jam misterq pisał lecieli wszystko na 1 kluczu
skoro wszystkie pokazują to samo to pewnie się komuś naklejki pomyliły albo tak jam misterq pisał lecieli wszystko na 1 kluczu