Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
przelutowalem cała skrzynke bezpiecznikow ,po operacji zdjety bajpas z pompy paliwa , lecz niestety nawiewu nie ma i juz naprawde nie wiem co sie dzieje bo raz jest raz nie ma dziwna sprawa
Operacja trwala 4 godziny nacpalem sie tym dymem z topnika
Dziś szwagier zakupił cudowny środek pod nazwą piana aktywna do kerchera i n ic tylko wypróbuj ,bo on przed wczoraj wypastował audi ja choć w srode myłejm fokę spróbowałem i ...dalej czysta choć szwagier twierdzi ze się świeci bardziej
bodzio82, nie odbieraj mojego posta jako jakiejś nagonki na ciebie ale czy jesteś pewien że wyeliminowałeś wszystkie zimne luty? Tak się składa że jestem świeżo po drugiej operacji na otwartej skrzynce i czasami ciężko znaleźć te zimne luty. Najprościej się przekonać cz to wina skrzynki mierząc napięcie (w zasadzie nie ważna jest wartość tylko obecność) na gniazdach bezpieczników gdy występuje problem. Możesz też testowo zrobić bypass na bezpieczniku od dmuchawy i sprawdzić czy wtedy problem występuje. Jak tak -to nie wina skrzynki, jak nie - to niezbyt dokładnie bawiłeś się lutownicą
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
clhseba, ale ja nic do tego nie mam też czasem na proste nawet na naprawy oddaje do mechanika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie