Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Moderator: Moderatorzy
Ktokolwiek widział ktokolwiek wie
Mam prośbę, ponieważ wielu z Was wędruje po sklepach budowlanych itp. poszukuję kratek takich mniej więcej 35x35cm. Poniżej fotka poglądowa jak to ma wyglądać, te czerwone na zdjęciu (firma C&C) akurat są dostępne poza granicami naszego pięknego kraju, u nas niestety nie widziałam by jakaś firma się zajmowała produkcją czegoś chociaż zbliżonego i miała normalne ceny. Mogą być podobne do tych jak na drugiej focie.
-
Kudłaty_EZG
Paula, jak bardzo sztywne to coś ma być i jak gęsto pręty- może się coś wykombinuje 
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Odstępy nie większe niż 3,5cm. Normalnie sztywne, gdyby zależało mi na giętkości to bym kupiła siatkę, a ja chcę robić z tego kondygnację więc muszą być sztywne. Zależy mi by jak najbardziej były zbliżone do tych czerwonych.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2011, 22:36 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kudłaty_EZG
hmm... proponowałbym zarezerwować sobie niedzielny poranek na wypad na giełdę (ul. Lodowa) jest duża szansa że znajdziesz coś co się nada
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
-
Kudłaty_EZG
Paula, będąc w praktikerze dziś z grubsza się rozglądnąłem również w twojej sprawie i nic 
-
ELpYndoL
-
ELpYndoL
tansze niz w sklepach aqwa ale wszyscy Ci sprzedajacy zjezdzaja tam z tej gieldy co jest za CZMP a tam sa podobno ceny bardzo atrakcyjnedarcun4 pisze:To mogłeś dać znać, co i jakie ceny mają