Ktokolwiek widział ktokolwiek wie

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Paula

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie

Post autor: Paula »

Mam prośbę, ponieważ wielu z Was wędruje po sklepach budowlanych itp. poszukuję kratek takich mniej więcej 35x35cm. Poniżej fotka poglądowa jak to ma wyglądać, te czerwone na zdjęciu (firma C&C) akurat są dostępne poza granicami naszego pięknego kraju, u nas niestety nie widziałam by jakaś firma się zajmowała produkcją czegoś chociaż zbliżonego i miała normalne ceny. Mogą być podobne do tych jak na drugiej focie.
Załączniki
Auslauf.jpg
adnldu.jpg
Kudłaty_EZG

Post autor: Kudłaty_EZG »

Paula, jak bardzo sztywne to coś ma być i jak gęsto pręty- może się coś wykombinuje :)
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie :DDD
Paula

Odstępy nie większe niż 3,5cm. Normalnie sztywne, gdyby zależało mi na giętkości to bym kupiła siatkę, a ja chcę robić z tego kondygnację więc muszą być sztywne. Zależy mi by jak najbardziej były zbliżone do tych czerwonych.
Ostatnio zmieniony 26 paź 2011, 22:36 przez Paula, łącznie zmieniany 1 raz.
Kudłaty_EZG

hmm... proponowałbym zarezerwować sobie niedzielny poranek na wypad na giełdę (ul. Lodowa) jest duża szansa że znajdziesz coś co się nada
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Paula

Nikt nic nie widział?
Kudłaty_EZG

Paula, będąc w praktikerze dziś z grubsza się rozglądnąłem również w twojej sprawie i nic :(
Paula

Praktiker, Castorama czy Leroy Merlin odpada, tam już szukałam.
Awatar użytkownika
clhseba
Pojemność: 2000
Rocznik: 2007
Generacja: MK4
Nadwozie: Kombi

Post autor: clhseba »

Paula kumpel robi w firmie co produkuja/spawaja klatki dla królików,chomików myszy itp. można się z nim dogadac i zrobi dokładnie to czego potzrbujesz :)
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

Paula, na ul Św Teresy jest co niedziela giełda zwierzat :) maja tam rózne cuda moze i sie by cos takiego znalazlo ;) osobiscie nie wiem bo tylko na akwarystyke tam lukałem zawsze .
Awatar użytkownika
darcun4

Post autor: darcun4 »

Yanek pisze: tylko na akwarystyke tam lukałem zawsze
To mogłeś dać znać, co i jakie ceny mają aaa
ELpYndoL

Post autor: ELpYndoL »

darcun4 pisze:To mogłeś dać znać, co i jakie ceny mają
tansze niz w sklepach aqwa ale wszyscy Ci sprzedajacy zjezdzaja tam z tej gieldy co jest za CZMP a tam sa podobno ceny bardzo atrakcyjne :) ale zeby wejsc to trza miec jakas karte czy cos w tym stylu :( nie wiem ale jak chcesz to Ci sie dowiem co i jak ;)
Paula

Yanek byłam tam kilka razy ale nie mają nic ciekawego.

clhseba a orientujesz się jak cenowo to może wyglądać? Chodzi mi o kratki takie co można łączyć i budować.
Awatar użytkownika
clhseba
Pojemność: 2000
Rocznik: 2007
Generacja: MK4

Post autor: clhseba »

ojjjj Paula nie mam pojecia ale sie mozna dogadac to pewno i tak by była "robota po godzinach "
Awatar użytkownika
kupiec
Pojemność: 1600
Rocznik: 2005
Generacja: Inny samochód
Kontakt:

Post autor: kupiec »

Paula, a to co wysłałem ci na PW? nie nada się?
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
Paula

Nada się ale jest za małe, a dokupując dodatkowe ścianki to kupa kasy wyjdzie, a ja bym chciała coś "po kosztach" ;) Dlatego szukam czegoś, z czego mogłabym sama zrobić.
ODPOWIEDZ