Do "komputerowców"
Moderator: Moderatorzy
-
Kwazio
Jamszoł,
Pewnie dlatego nikt tego nie kontroluje ;-)
Masz fakturę za całego kompa i system OEM. Co oznacza, że mogłeś go zakupić już z złożonym tym zestawem ;-)
Tak naprawdę cały problem jest tutaj od strony Microsoftu. Powinni zrobić jedną licencję na system a nie parę wersji a potem są problemy.
Tak czy siak zdecydowanie lepiej mieć wersje OEM i samemu ją instalować niż jechać na piracie ;-)
Pewnie dlatego nikt tego nie kontroluje ;-)
Masz fakturę za całego kompa i system OEM. Co oznacza, że mogłeś go zakupić już z złożonym tym zestawem ;-)
Tak naprawdę cały problem jest tutaj od strony Microsoftu. Powinni zrobić jedną licencję na system a nie parę wersji a potem są problemy.
Tak czy siak zdecydowanie lepiej mieć wersje OEM i samemu ją instalować niż jechać na piracie ;-)
Ja kupiłem router do neostrady teścia i to marki TP-LINK i złego słowa nie moge powiedzieć. Nie wiesza. Jest w porządku !nonam pisze:S3ci0r, pewnie mnie zaraz wszyscy znawcy tematu zlinczują, wszyscy mi odradzali TP Linka, podobno miał się wieszać bla bla, był najtańszy, śmiga 2 lata i NIGDY nie było z nim problemu.
- S3ci0r
- Pojemność: 1988
- Rocznik: 1997
- Generacja: MK7
- Nadwozie: Hatchback
nonam, z tego co już zdążyłem wyczytać to tplinki są tandetne, zrywają połączenie, są problemy z połączeniem 2 kompów i słaby zasięg. ale wiadomo że zdarzają się dobre sztuki i pewnie na taką właśnie trafiłeś.
rooter od lapka anety będzie oddzielała 1 ściana - lapek w 1 mieszkaniu a rooter w 2
rooter od lapka anety będzie oddzielała 1 ściana - lapek w 1 mieszkaniu a rooter w 2
GG: 3022309
PMC Team Polska
RTT - Rób Te Tosty
PMC Team Polska
RTT - Rób Te Tosty
S3ci0r, mój się nigdy nie zawiesił, nie zerwał połączenia itp. a zasięg WiFi na parkingu koło bloku jest całkiem spoko
Też dużo czytałem i słuchałem opinii o tych routerach, ale że musiałem ciąć koszty to zaryzykowałem i wcale nie żałuję, bo był o połowę tańszy od innych, tyle że ja potrzebowałem Annex B. Trochę jak z fordami, niby gówno worte, a nam się podobają i złego słowa nie powiemy (w większości) 
Bo z mocą jest tak, że zawsze jej za mało.
Kierowca bombowca.
Kierowca bombowca.
-
Kudłaty_EZG
pentagram Cerberus ADSL
TP-LINK był u mnie 3dni- wrócił do sklepu
[ Dodano: Sob 07 Sty, 2012 ]
Anex A i B to 2 ZUPEŁNIE rożne technlogie i wątpię abyś kupił taki router w ogóle a już na pewno nie za tą cene
TP-LINK był u mnie 3dni- wrócił do sklepu
[ Dodano: Sob 07 Sty, 2012 ]
nie znam takiego modelunonam pisze: S3ci0r, TP-LINK TD-W8901G, on ma "podobno" Annex A i B,
Anex A i B to 2 ZUPEŁNIE rożne technlogie i wątpię abyś kupił taki router w ogóle a już na pewno nie za tą cene
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
Kiedy znajdziemy się na zakręcie.. redukcja, but i odcięcie
-
Kudłaty_EZG