Ś M I E R Ć - N A - D R O D Z E ................
Moderator: Moderatorzy
- robertford
- Kontakt:
-
knoxville
Zdjęcia z mojego wypadku Maj 2006
Golf III, wracałem nim z Niemiec, przejechałem ponad 800km i 20 km od mojego domu stało się tak......czołowe zderzenie z Tirem...zdjęc Tira niestety nie mam, ale powiem wam ze wyglądał strasznie...jak się przeżyje wypadek to daje to bardzo dużo do myslenia...nikomu tego nie życze....
-
knoxville
-
trawa71
-
hans
oczywiscie ze twoja wina...a czyja? kierowcy tira?knoxville pisze:Ciężko powiedziec....ja jechałem na holu...tzn. byłem holowany i na zakręcie niewiadomo czemu dostałem oporu na kierownicy i nie mogłem nic zrobi i poleciałem prosto w tira....
moze mieli racje ci co zartowali...jechales na holu z Niemiec?
- robertford
- Kontakt:
-
knoxville
-
SlaVkoEg
-
knoxville
- robertford
- Kontakt:
To jest nauczka, że jak się jedzie szrotem albo po szrota to zawsze trzeba brać ze sobą taki pasek klionowy bo nie wiadomo co sie stanie. Jest tego przykład. Pasek kilka złotych a auto do kasacji.
Co ja mówię do kasacji, nasi zrobią i jeszcze będzie śmigać.
Co ja mówię do kasacji, nasi zrobią i jeszcze będzie śmigać.
kolorek morski perełka
------------------------------------------
Jest FORD FOCUS 1.6 - 2002 - LIFT
-
SlaVkoEg
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Nasuwa mi się jedno spostrzeżenie - nasi ojcowie - no może mój rocznik też wchodzi w rachubę
dawali sobie rad z paskiem klinowyn - a raczej z brakiem paska - zakłada się pończochę i jedzie się dalej. Tak można przejechać nawet paręset kilometrów.
knoxville, szkoda , że na to nie wpadłeś - na stacjach nie ma jak mówisz pasków klinowych ale pończochy podejrzewam , że są.
knoxville, szkoda , że na to nie wpadłeś - na stacjach nie ma jak mówisz pasków klinowych ale pończochy podejrzewam , że są.
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]