Z góry dziękuje
Sterownik Zamka centralnego ( Problem )
Moderator: Moderatorzy
-
morfeusz1988
Sterownik Zamka centralnego ( Problem )
Witam mam problem z podłączeniem sterownika do Essiego Mk5. Wszystko podłączam tak jak jest w schemacie ale niestety nie działa
Może ktoś zerknie na schemat poniżej i da mi kilka rad.
Z góry dziękuje
Z góry dziękuje
- Załączniki
-
- wirus.pdf
- (709.54 KiB) Pobrany 231 razy
-
emceha
-
emceha
-
morfeusz1988
-
emceha
-
morfeusz1988
cidzej
ten rysuneczek niby wygląda na prosty ;pp heh ale ja jestem laikiem w tych sprawach
i wlasnie kumpel przyniusł mi jakis przekaźnik do centralnego ale nie wiem jak połączyć to z kablami od sterownika
niżej zamieszcze schemat tego przekaźnika i jeśli by ktoś mogł napisać mi dokładnie co z czym połączyć to byłbym bardzo wdzięczny 
-
morfeusz1988
cidzej
ten rysuneczek niby wygląda na prosty ;pp heh ale ja jestem laikiem w tych sprawach
i wlasnie kumpel przyniusł mi jakis przekaźnik do centralnego ale nie wiem jak połączyć to z kablami od sterownika
niżej zamieszcze schemat tego przekaźnika i jeśli by ktoś mogł napisać mi dokładnie co z czym połączyć to byłbym bardzo wdzięczny 
- Załączniki
-
- top-27.pdf
- (63.49 KiB) Pobrany 244 razy
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
morfeusz, w zasadzie na schemacie przekaźników masz wszystko jak na dłoni - różnice w autach gdzie sterowanie jest masą między autami gdzie sterowanie jest 12v załatwiasz podpinając kable różowy i fioletowy albo pod 12v albo pod masę
łukasz mnie ubiegł
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!