Hehe... widziałem na PJ, naprawdę klasanonam pisze:deathrider_85, ale jak ładnie się z tymi sprężynami prezentujeA jak ładnie się w zakrętach trzyma
co was irytuje na drogach??
Moderator: Moderatorzy
-
deathrider_85
-
..::Decybel::..
-
Tfaruk
Polscy kierowcy mają taką przypadłość. Byłem w szoku kiedy zobaczyłem jak jeździ się po Atenach. Tam włącza się zielone i wszyscy ruszają prawie z piskiem - coś pięknego...::Decybel::.. pisze:Mnie do szału doprowadzają twórcy korków, czyli "kierowcy" którzy stoją pod światłami na zatłoczonym skrzyżowaniu i siedzi sobie taki szofer, patrzy, o... zielone światło... chyba za chwile pasuje zacząć wrzucać jedynkę...albo nie, nie ma sensu już jest żółte spowrotem...
![]()
![]()
Ostatnio, aż strąbiłem takiego (rzadko mi się zdarza używać sygnałów dźwiękowych) to jeszcze później dziadek coś mi tam wygrażał - po prostu rozpacz....
Najgorsze jest to, że na niektórych światłach przejeżdżają 4 samochody, a mogłoby 10-15...
Poza tym denerwują mnie ludzie, którzy jadąc na drodze 40km/h ciągle jeszcze przyhamowują.
-
mejo__adamus
- kupiec
- Pojemność: 1600
- Rocznik: 2005
- Generacja: Inny samochód
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Panowie Tfaruk i Decybel bez przesady z tym ruszaniem ze skrzyżowania. ja mam prawko od 17 lat i troche zjeździłem polski i francji. dla mnie gwałtowne (z piskami) ruszanie nic nie da, wystarczy płynnie ruszać a wszystko będzie ok.
wk...ia mnie jazda debili, prostaków, padalców, idiotów itd, itp o nr rej. zaczynających się na W i P. tłumaczenie że nie mają czasu jest dla mnie bzdurą wyssaną z palca. zawsze przez radio mówię że jak chcą się zabić to proszę bardzo to wolny kraj ale niech oszczędzą innych.
wk...ia mnie jazda debili, prostaków, padalców, idiotów itd, itp o nr rej. zaczynających się na W i P. tłumaczenie że nie mają czasu jest dla mnie bzdurą wyssaną z palca. zawsze przez radio mówię że jak chcą się zabić to proszę bardzo to wolny kraj ale niech oszczędzą innych.
تاجر القواعد
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
[*] 1.8 TD
Bo ja lubię coś napisać i potem to sobie czytać. Dzięki temu jestem mądry, bo to są bardzo mądre te moje posty
- Yagr
- Pojemność: 1598
- Rocznik: 2007
- Generacja: MK2
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
A nie coraz bardziej wk...a tona śmieci przy każdym kilometrze drogi... te puszki, butelki, gazety i wszechobecne pety... Przecież płaca gdzieś za wywóz śmieci, to taka filozofia wrzucić puszkę do reklamówki i wyrzucić do kosza na najbliższym postoju? Kiedyś gość z jadącego przede mną gofra wywalił do rowu karton chyba po mega maxi pizzy... musiał sie nielicho napocić żeby mu się w oknie zmieścił.... A ja sobie później spaceruje po lesie a tu, O podgrzybek... tuz przy podpasce wywalonej przez okienko samochodu. Ale to nie tylko domena kierowców bo jak mozna wytłumaczyć logicznie wywiezioną w las, 3km do najbliższej osady muszlę klozetową do kompletu ze starą kanapą? Jestem jeszcze w stanie zrozumieć zasrane parkingi - człowiek wysrać sie musi a nawet toy toya nie postawią... Z drugiej strony jak juz postawią to postoi góra 3 dni i jakiś neandeltalczyk uzna go za dobry materiał na ognisko...
Polak potrafi!!
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
ale mu się nie chce...
a jak mu się zechce...
to potrafi
spieprzyć!
P I W O L E C Z Y !
"wszystko co ma cycki lub koła będzie sprawiało problemy"
-
Majkel
..::Decybel::.. pisze:chyba za chwile pasuje zacząć wrzucać jedynkę...albo nie, nie ma sensu już jest żółte spowrotem..
Chodzi dokładnie o to samokupiec pisze:dla mnie gwałtowne (z piskami) ruszanie nic nie da, wystarczy płynnie ruszać a wszystko będzie ok.
-
deathrider_85