Przekladka
Moderator: Moderatorzy
-
Majkel
Podepnę się pod ten temat żeby nie zakładać niepotrzebnie nowego wątku, otóż mam do Was pytanie: pod tym linkiem jest dyskusja na temat rejestracji w Polsce aut z kierownicą po "niewłaściwej" stronie http://www.motoekspert.mojeauto.pl/cms/?id=453
Chodzi mi o to czy ktoś z Was orientuje się jak stanowi obecnie obowiązujące prawo? Czy można już u nas uzyskać zerowy przegląd na "anglika"
Bo jeżeli można to rejestracji też można dokonać... Z góry dzięki za odpowiedź.
Chodzi mi o to czy ktoś z Was orientuje się jak stanowi obecnie obowiązujące prawo? Czy można już u nas uzyskać zerowy przegląd na "anglika"
- Jamszoł
- Pojemność: 2300
- Rocznik: 2008
- Generacja: MK4
- Nadwozie: Kombi
- Kontakt:
Pofatygowałem się i zadzwoniłem do diagnosty u nas we firmie:
Anglika nie można u nas zarejestrować- przepisy nie pozwalają , jedynie trzeba go przerobić i to tak , żeby były papiery z jakiegoś autoryzowanego warsztatu , że przeróbka została zrobiona wg. wszelkich możliwych przepisów, mało tego - jeśli wóz był zarejestrowany a wjedziesz na przegląd to przeglądu nie przejdzie
Anglika nie można u nas zarejestrować- przepisy nie pozwalają , jedynie trzeba go przerobić i to tak , żeby były papiery z jakiegoś autoryzowanego warsztatu , że przeróbka została zrobiona wg. wszelkich możliwych przepisów, mało tego - jeśli wóz był zarejestrowany a wjedziesz na przegląd to przeglądu nie przejdzie
Oczy 6.11.2010/15.01.2020 [ 28.08.2012_16.30 ]