Dajecie swoim dzieciom jeździć essim??

Miejsce gdzie możesz pisać o wszystkim co nie podlega klasyfikacji

Moderator: Moderatorzy

Co ile dajesz swojemu dziecku jeździć Essim??

Codziennie
0
Brak głosów
Pare razy na tydzień
0
Brak głosów
Raz w tygodniu
2
40%
Raz na miesiąc
1
20%
Raz na rok albo rzadziej
1
20%
Wcale
1
20%

Liczba głosów: 5
Iziek

Dajecie swoim dzieciom jeździć essim??

Post autor: Iziek »

Ja mam dwoch synow i corke jeden syn ma prawko a drugi ma 14 lat i codziennie mnie meczy zebym z nim gdzies pojechał zeby mogl sobie pojeździć... Daję mu raz w tygodniu jak jade do mamy na wies to przejedzie sie jakies 5km
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2005, 09:14 przez Iziek, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzychu-9

Post autor: Krzychu-9 »

Moja córka ma 14 lat, więc tylko okazjonalnie, po leśnych dróżkach, ale chce się uczyć !

PZDR
Awatar użytkownika
leszek
Pojemność: 1500
Rocznik: 2018
Generacja: MK1
Nadwozie: Inne

Post autor: leszek »

mój ma pięć lat i za stery siada na moich kolanach.na działce parkuje że aż miło(ja nie dotykam kierownicy,tylko obsługuje pedały) :mrgreen:
Podczas, gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować :-)
Iziek

Mój za pierwszym razem jak jeżdził essim to mial problemy ze sprzegłem (bo łapie wysoko) bo wczesniej jeżdził ojca warczyburgiem (wartburgiem) a tam sprzegło łapie jak się wciśnie w podłoge... ogłolnie jeździ dobrze... zobaczymy jak bedzie jeździł tym co jest w avanicie(tym mu jeszcze nie dałem) bo jeździł XRką i "prół" 80km/h(bo wiecej mu niepozwoliłem)
Awatar użytkownika
Lukas
Kontakt:

Post autor: Lukas »

ja przed zrobieniem prawka nie dostawalem autka do jezdzenia, nawet jakos mnie do tego nie ciagnelo, ale jak bylem pierwszy dzien na kursie na prawko to instruktor nie wierzyl mi ze w ogole nigdy nie siedzialem za kierownica bo bardzo dobrze jezdzilem (teorie oczywiscie bardzo dobrze znalem).
Ale jak juz dostalem prawko, (wypowiem sie teraz jako ten syn co dostawal pojezdzic) to tata mi dawal za kazdym razem jak gdzies jechalismy az sie dobrze nauczylem jezdzic i pozniej juz sam prosilem o autko i jak bylo wolne to dostawalem (od brata autko bylo gorzej wyciagnac). A teraz to juz nie ma o czym mowic przy dawaniu autka... choc czasem udaje mi sie od taty wyciagnac fordzika jak jedziemy gdzies, ale juz krzywo na to patrzy :(
:ble:
Maniurka78

Post autor: Maniurka78 »

Moja córcia jeszcze za malutka (w lipcu 4 latka) ,ale za kierownice lubi siadać na postoju, no i w sumiedo garażu na kolanach u mnie w jeżdża a trąbi przy tym że sałe osiedle słyszy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Co do mnie to jeździłem już od podstawówki. Najpierw nauka zaczeła się na ciągniku w babci a w 7 klasie tatko uczył mnie jeździćstarą poczciwą NYSKˇ :mrgreen: . i tak pod koniec 8 klasysam pomykałem po wrocku ( choć nie powiem kisiel w gaciach był). Pewnie ktoś powie że bajeruję, ale to prawda. Ojciec był wtedy jeszcze "gliną" i jakoś się nie bał a dla mnie młodego to był frajda i jakos wówczas nie patrzyło się na konsekwencje tka jakbym teraz na to patrzył :mrgreen: . ale dzięki tej "rozklekotanej babci" nauczyłem się jeździć polska motoryzacja :mrgreen: . Bo jak się ktos nauczy jeździć autem z luzami i siężko chodzącymi pedałami to z innymi autkami tez nie bedzie maił problemu :wink: . W sumie mogę powiedzieć że tą Nysą to przez te wszystkie lata narobiłem najwięcej kilosów. :wink:
Iziek

Co do ciągnika... to mój młodszy syn jeździ do mojego ojca na wieś i jak trzeba gdzieszpodcziwym URSUSEM jechać to niedaje mu tylko jedzie sam... w tyamtym roku zaorał mu calutkie pole... 10hektarów... a jak frajde miał że mu dziadek dał traktorem pojeździć i że mógł pole zaorać :D
ODPOWIEDZ